Welkom

Tijd voor jezelf, even helemaal tot rust komen en jezelf lekker laten verwennen. Het kan allemaal in mijn gezellige Beautysalon in Panningen. Terwijl je in de stoel ligt, krijgt jouw huid alle aandacht en bied ik de beste behandelingen met het mooiste resultaat. Voor thuis krijg je een huidverzorgingsadvies mee, zodat je jouw verzorging thuis elke dag optimaal kunt continueren. Samen werken we aan een optimaal resultaat.

In mijn salon geniet je van diverse verzorgende schoonheidsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen, pedicure en kun je terecht voor definitief ontharen, het verwijderen van huidoneffenheden en heerlijke massages. Ook ben je bij mij aan het juiste adres voor huid- en productadvies. Het complete aanbod vind je op deze website.

In mijn salon werk ik met de merken Rosa Graf en Salonnepro. De producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke actieve ingrediënten, geschikt voor ieder huidtype. Voor de vette/acne huid heeft Rosa Graf de speciale productlijn AMINTAmed en daarnaast werk ik veel met sterke peelings van het merk SIMILDIET.

Heb je na het lezen van de informatie op mijn website vragen over behandelingen of producten, of wil je een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact met mij op.

Lieke Sijben

Welkom bij Lieke's Beauty Salon

Lieke Sijben

Mijn naam is Lieke Sijben, trotse eigenaresse van Lieke’s Beautysalon in Panningen. Tijdens de opleiding Wellness, Fitness & Beauty ben ik begonnen met een eigen schoonheidssalon aan huis om mijn kennis direct in praktijk te brengen.

Sinds 2010 beoefen ik mijn vak als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure met ontzettend veel passie. Ik heb veel ervaring op mogen doen in diverse salons en die ervaring heeft mijn visie op dit vak vorm gegeven. Sinds 2016 werk ik volledig in mijn eigen schoonheidssalon. 

In 2019 ben ik gestart met de HBO-geaccrediteerde opleiding ’Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie’ om nog meer kennis op te bouwen in het vak en meerwaarde te bieden ten opzichte van andere salons. Door het behalen van deze opleiding ben ik nu gespecialiseerd in definitief ontharen, zowel voor elektrisch ontharen als voor definitief ontharen met behulp van flitslicht.

Lieke’s Beautysalon is altijd opzoek naar de nieuwste trends in de beautybranche. Regelmatig bezoek ik beurzen en volg ik cursussen om op de hoogte te blijven. Je bent van harte welkom om plaats te nemen in de behandelstoel in Lieke’s Beautysalon.
 

Lieke Sijben
Contact
Liekes Beauty Salon
Mgr. Nolensstraat 4
5981 TN Panningen
Openingstijden
 • Maandag08.30-17.00
  18.30-21.00
 • Dinsdag09.00-17.30
 • WoensdagGesloten
 • Donderdag08.30-17.00
  19.00-21.30
 • VrijdagGesloten
Social media
  Instagram Facebook WhatsApp

Lieke's beautysalon werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak kostenloos annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Bij annuleren van de afspraak binnen 24 uur brengt Lieke's Beautysalon 50% van de kosten van de geplande behandeling in rekening.


Privacyverklaring

Liekes Beauty Salon