Behandelingen

Behandelingen

HUIDVERZORGENDE EN -VERBETERENDE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Tijd voor jezelf, even helemaal tot rust komen en lekker jezelf laten verwennen, het kan allemaal in deze gezellige Beautysalon in Panningen. Terwijl u in de stoel ligt, krijgt uw huid alle aandacht en bied ik de beste behandelingen met het moo- iste resultaat. Voor thuis krijgt u een huidverzorgingsadvies mee zodat u uw ver- zorging kunt continueren. Samen werken we dus aan een optimaal resultaat.

Afspraak maken
Huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen
GEZICHTSBEHANDELING
Rosa Graf

Een heerlijke reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling voor mannen én vrouwen. Na een huidanalyse wordt het gelaat gereinigd en worden onzuiverheden verwijderd. Vervolgens worden de wenkbrauwen geëplieerd en krijg je een heerlijk masker en een gezichtsmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème.

 

Duur circa 75 min. en kost 59,-
GEZICHTSBEHANDELING
voor de jonge huid

Een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling speciaal voor de jonge huid. Na een huidanalyse wordt het gezicht gereinigd en worden onzuiverheden verwijderd. Vervolgens krijg je een heerlijk masker en de behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème.

Duur circa 45 min. en kost 45,-
SEIZOENSBEHANDELING
zomer/winter

Ieder seizoen kent zijn eigen huidproblemen die veroorzaakt worden door weerinsinvloeden. Met deze behandeling wordt de huid voorbereid op de weersinvloeden die schadelijk kunnen zijn voor de huid. In de zomer krijgt de huid veel schade van de zon, tijdens deze behandeling wordt de huid intensief gehydrateerd en wordt zondschade hersteld. In de winter wordt de huid intensief gevoed en gehydrateerd en voorbereid op de kou. 

Duur circa 75 min. en kost 69,50
HYALURON SKIN CARE
gezichtsbehandeling

Verstevigend, ondersteunend en verzachtend
Het sterk hydraterend effect van hyaluron geeft de huid elasticiteit en volume. Het huideigenbestandsdeel zet zicht tussen de cellen en houd 600x zijn eigen gewicht aan vocht vast in de huid. Daardoor krijgt de huid meer volume en verdwijnen fijne lijntjes. Stimuleert ook de huideigen productie van collageen en elastine. Met een schoonheidsapparaat worden de werkstoffen dieper in de huid gebracht voor een maximaal resultaat en een langdurig effect.

Duur circa 75 min. en kost 69,50
MICRO-NEEDLING

Bij micro-needling worden er vibrerend kleine gaatjes in de huid gebracht door minuscule naaldjes. Tijdens het herstelproces wordt collageen aangemaakt en daardoor wordt de huid zichtbaar gladder en strakker. Deze behandeling is geschikt voor fijne lijntjes en rimpels, acnelittekens, pigmentsstoornis, grove poriën, striemen/striae.

Duur circa 60 min. en kost 78,50
ACNE BEHANDELING
45 minuten

Bij acne gaat het om de poriën die verstopt zijn. Met de acne reinigingsbehandeling worden onzuiverheden verwijderd met behulp van hoogwaardige reinigingsproducten en sterke glycolpeeling. Na afloop van de behandeling krijg je advies om je huid zo goed mogelijk te verzorgen. Tijdens de acnebehandeling wordt de huid intensief gereinigd. We starten met een Azulan fruitzuurpeeling van Simildiet. Het heeft een anti-inflammatoire, anti-bacteriële en sebostatische werking (het verminderen van de concentratie van olie in de huid) op de huid. Het exfoliéert en heeft een matterend effect. 

Duur circa 45 min. en kost 51,50
BIOPEEL KRUIDENPEELING

De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en mairitiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan. Meer informatie...

duur 75 min en kost 78,50
BIOPULSE THERAPY
Mini facelift

Bio Pulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.

Duur 75 min. en kost 78,50
BAOBAB METHODE
ANTI-AGING o.b.v. Baobab vrucht

Rosa Graf extraheert het kwalitatief hoogwaardige ingrediënt uit de vrucht van de Baobab boom. Hierbij is men er in geslaagd de actieve ingrediënten uit een puur natuurlijke bron te combineren in een zeer effectieve formule met Hyaluron Zuur, Q10 en Vitamine A en E voor een extra anti-aging effect. De combinatie van unieke eigenschappen van de Baobab-vrucht hebben geleid tot een revolutionaire salonbehandeling én een verzorgingssysteem voor thuisgebruik met direct zichtbaar effect.

Duur 75 min en kost 71,-
(Definitief) ontharen
ELEKTRISCH ONTHAREN: APILUS SENIOR 3G

Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd van je overbeharing af te komen. Er wordt een dun wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje (waar de haar in groeit) vernietigd, zodat hier geen nieuwe haar kan groeien. Je hebt meerdere behandelingen nodig voordat het te ontharen gebied volledig onthaard is. Dit komt doordat de haargroei uit verschillende fasen bestaat. Het is van belang dat de haren tussen de behandelingen niet worden geharst of geëpileerd, afknippen of scheren is wel toegestaan.

Bij Lieke’s Beautysalon wordt gewerkt met de Apilus Senior 3G. De speciale Apilus technologie zorgt ervoor dat de stroom zich alleen daar waar nodig concentreert. Er wordt altijd een gegarandeerde, stabiele stroomoutput gegeven. Dit maakt dat alle haartjes definitief en effectief verwijderd worden. Een behandeling met de Apilus is minder pijnlijk in vergelijking met overige elektrisch ontharingsapparatuur.

Voordeel van deze behandeling ten opzichte van lasertherapie is dat ook witte, grijze, rode en blonde haren behandeld kunnen worden.

Tarieven:

- Elektrisch ontharen 15 minuten  € 32,50
Elektrisch ontharen 30 minuten  € 58,-
Elektrisch ontharen 45 minuten  € 85,-

 

DEFINITIEF ONTHAREN: VPL ENERGIST ULTRA

ENERGIST VPL UltraPlus™ is de efficiëntste, veiligste en snelste methode voor permanente ontharing. Bovendien bewijzen tal van dermatologische studies en certificaten dat ENERGIST VPL™ doeltreffender is dan laser. Het unieke VPL™-systeem kan de temperatuur in de haren veel hoger opdrijven zonder dat de omringende huid mee opwarmt en dit zonder al te veel pijn of ongemak. Dit zorgt in veel betere resultaten, waardoor minder behandelingen nodig zijn dan met de traditionele systemen. Bovendien biedt de Energist Ultra meer mogelijkheden: ook fijne haren zijn succesvol te behandelen alsook donkere huidtypes. Wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten bevestigen deze unieke eigenschappen van de Energist Ultra. VPL™ voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is absoluut onschadelijk voor het huidweefsel!

Gespecialiseerd
Lieke’s Beautysalon is gespecialiseerd in definitief ontharen en is aangesloten bij ANBOS. Bent u aanvullend verzekerd dan is de kans groot dat u een gedeelte van de behandeling vergoed krijgt via de zorgverzekeraar. Vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven
Klik hier voor de tarieven voor definitief ontharen; de prijs is afhankelijk van het oppervlakte en aantal behandelingen dat nodig is.

Pedicure | overig
BEHANDELING VAN VOETEN, TENEN EN TEENNAGELS

Bij een pedicurebehandeling worden de voeten intensief behandeld. Het eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd. Heeft u last van schimmelnagels of ingegroeide nagels dan bent u bij mij op het juiste adres. De behandeling word afgesloten door een korte voetmassage.

VERWIJDEREN HUIDONEFFENHEDEN D.M.V. COAGULATIE

Bij Lieke’s Beautysalon kun je ongewenste huidoneffenheden laten verwijderen d.m.v. coagulatie. Dit is een zeer veilige en snelle methode die wordt uitgevoerd met de Apilus Senior. Bij coagulatie wordt een oneffenheid op de huid d.m.v stroom met een speciaal naaldje verhit. Hiermee wordt het weefsel van de huidoneffenheid verweekt en opgelost. Deze methode werkt heel precies en snel. Het omliggende weefsel blijft intact.

Welke huidoneffenheden kunnen met coagulatie worden verwijderd?

 • Ongewenste haargroei
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Cherry angioma (bloedblaartjes)
 • Ouderdomswratten (verruca senilis / verruca seborrhoica)
 • Bindweefselwoekeringen
 • Pigmentvlekjes
 • Couperose
 • Spinnaevi
 • Commedonen
 • Milia (gerstekorrels)
 • Xanthelasma

 

Hoe lang duurt het herstel van de huid?
Na de behandeling ontstaat er een korstje dat er na enkele dagen vanzelf afvalt. De huid is binnen twee weken hersteld en geneest zonder littekens. Wel is het belangrijk deze huid goed in te smeren met een zonnebrandcrème of af te dekken. Je hebt 1 tot 3 behandelingen nodig.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling kan een beetje gevoelig zijn maar duurt heel kort.

Wilt u meer informatie over het coaguleren of bent u benieuwd of uw huidoneffenheden verwijderd kunnen worden? Neem dan zeker contact op.

 • 15-20 minuten en kost 34,-
VERWIJDEREN HUIDONEFFENHEDEN

Bij Lieke’s Beautysalon kun je ongewenste huidoneffenheden laten verwijderen met behulp van de VPL Energist Ultra. Deze methode werkt heel precies en snel. Het omliggende weefsel blijft intact. 

Welke huidoneffenheden kunnen met de VPL Energist Ultra worden verwijderd?

 • Couperose
 • Pigmentvlekjes
 • Spinnaevi

 

 • 65,- per behandeling
EPILEREN/VERVEN/LICHAAMSBEHANDELINGEN

Bij Lieke's Beautysalon ben je - naast huidverzorging, -verbetering, pedicure en definitief ontharen - ook aan het goede adres voor epileren, harsen, verven, tanden bleken en lichaamsbehandelingen. Dit kan als losse behandeling geboekt worden of als onderdeel of aanvulling van een huidverzorgende of huidverbeterende behandeling. Op de pagina tarieven vind je de prijzen voor de diverse behandelingen.

Contact
Liekes Beauty Salon
Mgr. Nolensstraat 4
5981 TN Panningen
Openingstijden
 • Maandag08.30-17.00
  18.30-21.00
 • Dinsdag09.00-17.30
 • WoensdagGesloten
 • Donderdag08.30-17.00
  19.00-21.30
 • VrijdagGesloten
Social media
  Instagram Facebook WhatsApp

Lieke's beautysalon werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak kostenloos annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Bij annuleren van de afspraak binnen 24 uur brengt Lieke's Beautysalon 50% van de kosten van de geplande behandeling in rekening.


Privacyverklaring

Liekes Beauty Salon